Update berichtgeving COVID-19 Civo Zorgopleiders

12-03-2020
Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus in Nederland heeft Civo Zorgopleiders besloten om alle lessen t/m week 14 op te schorten. Hiermee volgen we het beleid op van de zorgorganisaties.

20-03-2020 – verschijnt wekelijks op vrijdag rond 10.00 uur
Beleid is dat er tot 6 april a.s. geen fysiek onderwijs zal plaatsvinden in de Lansinkveste. De verwachting is dat er in de loop van week 14 meer duidelijkheid zal zijn over vervolgmaatregelen in het kader van de bestrijding van het Coronavirus.
Vooralsnog gaan de geplande lessen en toetsen vanaf april door, maar moet er rekening worden gehouden met de mogelijkheid dat deze worden verschoven of op een andere (online) manier aangeboden worden.

27-03-2020
In navolging op de landelijke richtlijnen is besloten dat alle onderwijsactiviteiten tot 1 juni worden geannuleerd.
Wij verzorgen vervolgonderwijs voor zorgprofessionals. Deze zijn op dit moment harder nodig op andere plekken dan op school, dit geldt voor studenten én voor onze gastdocenten.
Het team van Civo Zorgopleiders wenst al deze toppers heel veel sterkte en succes voor de komende weken.

03-04-2020
Na de berichtgeving eerder deze week van het RIVM dat de coronamaatregelen zijn verlengd tot en met 28 april, heeft het team van Civo Zorgopleiders deze week de roosters voor de maanden na 1 juni 2020 aangepast. Onze studenten ontvangen hierover persoonlijk een bericht wat dat voor hen zal betekenen. In de loop van volgende week zullen de nieuwe en aangepaste roosters op onze website verschijnen.

Nieuwsoverzicht